Susitikimas su gamtininku, fotografu Mariumi Čepuliu

Susitikimas su gamtininku, fotografu Mariumi Čepuliu

Susitikimas su gamtininku, fotografu Mariumi Čepuliu Molėtų viešojoje bibliotekoje.

Balandžio 9 d. 17.00 kviečiame į susitikimą su gamtininku Mariumi Čepuliu bei jo naujos knygos „Metai: gamtos fotografo dienoraštis“ pristatymą.

Biologijos ir zoologijos profesijų atstovas Marius pastaruosius trylika metų savo išsilavinimą sėkmingai derina su hobiu. Socialiniuose tinkluose „Čepulio fotoklajones“ stebi daugiau negu 160 tūkst. sekėjų, o profesionalaus gamtos entuziasto užfiksuotomis akimirkomis ir laukinėmis istorijomis žavisi ir įvairių televizijos laidų bei tinklalaidžių žiūrovai. Lietuvą užbūręs įspūdingais kadrais gamtininkas ragina gamtos sutvėrimais ne tik grožėtis, bet ir juos pažinti bei saugoti.

Net septyneri gamtininko klajonių, nuotykių ir nuotraukų metai sugulė į Mariaus Čepulio knygą „Metai: gamtos fotografo dienoraštis“. Knygoje-fotoalbume gausu ne tik autoriaus per septynerius metus užfiksuotų Lietuvos gamtos akimirkų, bet ir šmaikščių, įtraukiančių autoriaus pasakojimų stebint gamtą bei laukiant geriausio kadro. Ji supažindina su gamtos metų ratu, pastaraisiais metais vykstančiais pokyčiais ir kviečia tausoti, saugoti aplinką.

Nemokamas
Balandžio 9 d. 17:00