Austėja Lukaitė ir Gražina Zalatorienė WATER MUSIC Molėtai

Austėja Lukaitė ir Gražina Zalatorienė WATER MUSIC Molėtai

 

Visada koncertuojame paprastai, nuoširdžiai, taip, kad gera būtų ne tik mums, bet žiūrovams pirmiausia. Programoje skambės tokios melodijos, kurias žino ir niūniuoti galės visi - nuo populiarių dainų iki lengvos klasikos. Pažadame, dainuosime, šypsosimės ir jaukiai leisime laiką kartu! - Austėja Lukaitė ir Gražina Zalatorienė

Austėja Lukaitė gimė Vilniuje. Vidurinį išsilavinimą įgijo Vilniaus Pilaitės vidurinėje mokykloje, baigė chorinio dainavimo mokyklą "Liepaitės", solinio dainavimo specialybę (G. Skėrytės dainavimo klasė).

2012 m. Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje įgijo dainavimo bakalaurą, 2017 m. - magistrą (Prof. A. Januto klasė).

Nuo 2010 metų atlikėja aktyviai dalyvauja Lietuvos kultūriniame gyvenime - dalyvauja įvairiuose meno projektuose, koncertuoja, vaidina kine, televizijoje, reklamose.

Nuo 2012 metų Austėja yra profesionalaus komedijos teatro "Domino" aktorė, sukūrusi vaidmenis spektakliuose "Paryžiaus katedra", "Primadonos", "Nuodėmių miestas" ir kt.

Austėja nuolat tobulinasi dainavimo meistriškumo kursuose, yra "Studio Lirico" studentė, koncertavo Italijoje, Prancūzijoje, Latvijoje, Rusijoje, Baltarusijoje. Atlikėja bendradarbiauja su Vilniaus "Lėlė" teatru, "Vilniaus city opera" ir kt.

Austėjos veikla neapsiriboja vien klasikine muzika, jos atlikimu ir vaidyba. 2019 metais ji buvo viena iš tarptautinio vaikų ir jaunimo vokalinio festivalio – konkurso "Space" organizatorių. 2018 metais dalyvavo koncertinėje tango muzikos programoje, kartu su Eduardo Gimenez ne tik atliko jo kurtą muziką, bet ir šoko argentinietišką tango. Austėja yra aktyvi televizijos projektų dalyvė, dalyvavo LRT projektuose "Šok su žvaigžde", "Aš – laidos vedėjas", "Mazikinė kaukė" ir kt. Atlikėja veda koncertus, renginius, buvo 2017 ir 2018 metų "Sugrįžimų" festivalio vedėja. Įvairios Austėjos veiklos kryptys paskatino sukurti ir atlikti muzikos edukacines programas moksleiviams "Muzikos paslaptys". Su šiuo muzikos edukacijos projektu, taip pat, kaip ir su profesionaliu komedijos teatru "Domino", Austėja yra aplankiusi daugumą Lietuvos miestų ir miestelių.

GRAŽINA ZALATORIENĖ

Pianistė, Lietuvos muzikos ir teatro akademijos dėstytoja - koncertmeisterė, tarptautinių konkursų laureatė, aktyviai koncertuoja Lietuvoje ir užsienyje. Pianistė dalyvavo "Triumfo arkos" projekte, festivaliuose "Sugrįžimai", "Tytuvėnų festivalis", "Aukštaitijos vargonų muzikos", "Visagino pavasario muzika" ir kt. Atlikėja kartu su dainininkais buvo pakviesta dalyvauti tarptautiniuose konkursuose Vienoje, Taline, Rygoje, Sankt Peterburge. Gražinos Zalatorienės repertuare - Lietuvos ir užsienio kompozitorių kūriniai.

DATA: Liepos 10 d.
LAIKAS: 19 val.
VIETA: Molėtai, Skulptūrų parkas.

KONCERTAS NEMOKAMAS.

Nemokamas
Liepos 10 d.