Atvirų durų dienos Etnografinėje sodyboje ir dangaus šviesulių stebykloje

Atvirų durų dienos Etnografinėje sodyboje ir dangaus šviesulių stebykloje

 

Gegužės 20-21 d. nuo 10 val. iki 17 val. bus kuriama krosnis ir kepama duona, ant laužo verdama tradicinė aukštaitiška miežinė kava. Lankytojai galės sudalyvauti Duonos kepimo pamokoje, kuomet patys mals grūdus, sijos miltus, maišys duonos raugą ir ruoš duonos tešlą. Edukacijos metu išgirsite pasakojimą kokią svarbią vietą žmogaus gyvenime, tautosakoje, dainose, sakmėse ir tikėjime užėmė Duona. Kiekvienas dalyvis prisilies prie Duonos gaminimo, o namo išsiveš gabalėlį ką tik iškeptos duonos ir patirtį, kad kiekvienas galime pasirūpinti savo duona kasdienine.

Būtina išankstinė registracija telefonu +37067517237.

Nemokamas
Gegužės 20 d. 10:00 - 17:00 Gegužės 21 d. 10:00 - 17:00